Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yüzü siyah görmek

Rüyada insan yüzü siyah görmek

Rüyada insan yüzü siyah görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, ticarette öne geçeceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada insan yüzü siyah gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada insan yüzü siyah görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, yol alacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü siyah görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü siyah insan görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yüzlü insan görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada insanların yüzünü görememek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada insan yüzlü at görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sermayesinin çoğalacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına işaret eder.

Rüyada bir insanın yüzünü görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzen insanları görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments