Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde siyah nokta görmek

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, çok uğraş vereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, evlerindeki huzurun artacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, rızkın genişlemesine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, zor bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah nokta sıkmak aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada siyah nokta görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah nokta patlatmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments