Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek

Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek

Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün temiz olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada temiz yüzlü bebek görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine alamet eder.

Rüyada temiz yüzlü kadın görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün temiz olduğunu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, lüks şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suyla yüzünü yıkamak yıpranacağına, strese gireceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz yüzlü birini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzü temiz görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zorlukların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada temiz yüzlü bir kadın görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Rüyada temiz yüzlü erkek görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments