Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kafası kesmek

Rüyada balık kafası kesmek

Rüyada balık kafası kesmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına yorulur.

Rüyada balık kafası kesmek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada balık kafası kesmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada balığın kafasını kesmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, istenen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada balık kafasını kesmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yılan kafasını kesmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan kafa kesmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın kafasını kesmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla kafa kesmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments