Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık kafasını kesmek

Rüyada balık kafasını kesmek

Rüyada balık kafasını kesmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada balık kafasını kesmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Rüyada balık kafasını kesmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada balık kafası kesmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada balığın kafasını kesmek kazançlı bir işe girileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla kafa kesmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına inanılır.

Rüyada koyun kafası kesmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kafası kesmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Rüyada düşmanının kafasını kesmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kedinin kafasını kesmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments