Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün parçalandığını görmek

Rüyada yüzünün parçalandığını görmek

Rüyada yüzünün parçalandığını görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün parçalandığını gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada yüzünde et parçası görmek sevinçli haberler alınacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün parçalandığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada yüzü parçalanmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam parçası görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hem de para kaybettireceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam parçası görmek geçim derdinin son bulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Rüyada cam parçalarına basmak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzında cam parçaları görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek parçaları toplamak zarar edeceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments