Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde et parçası görmek

Rüyada yüzünde et parçası görmek

Rüyada yüzünde et parçası görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde et parçası gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada yüzünde et parçası görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yeni bir ortama gireceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işarettir.

Rüyada yüzü parçalanmak ulvi kimse haline geleceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulur.

Rüyada yüzünün parçalandığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda et parçası görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada et parçası düşürmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Rüyada et parçası tükürmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada parça parça et görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bir konuda destek alacağına işarettir.

Rüyada bir parça et görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, onu dinleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments