Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzü parçalanmak

Rüyada yüzü parçalanmak

Rüyada yüzü parçalanmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü parçalanmak gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada yüzünde et parçası görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada yüzünün parçalandığını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına inanılır.

Rüyada yüzü parçalanmak nice noksanlık içinde olduğuna, güzel bir evliliğe, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada altının parçalandığını görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kumaş parçası görmek güzellik ve hayır geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, derdin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü parçası görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton parçaları görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada et parçası kusmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments