Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün olmadığını görmek

Rüyada yüzünün olmadığını görmek

Rüyada yüzünün olmadığını görmek dertlerin aşılacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüzünün olmadığını gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Rüyada yüzünün olmadığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada ayağının olmadığını görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet eder.

Rüyada arabanın yerinde olmadığını görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada birinin elinin olmadığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada kaşlarının olmadığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, daima secde ve şükür edeceğine işaret eder.

Rüyada kalbinin olmadığını görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek doğru yolu bulacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments