Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek dişinin olmadığını görmek

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yolunda devam edeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada tek dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • İlerlemesi zor iş veya kişileri destekleyerek zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, geçmişi unutup geleceğine delalettir.

Rüyada iki dişinin olmadığını görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt dişinin olmadığını görmek hayatının yolunda gideceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada üst dişinin olmadığını görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments