Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağının olmadığını görmek

Rüyada ayağının olmadığını görmek

Rüyada ayağının olmadığını görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağının olmadığını gördüyseniz:

  • Sezgilerle ilerlemeniz sizin için risk oluşturabilir.

Rüyada ayağın olmadığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında ayakkabı olmadığını görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ayağının olmadığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının ayağının olmadığını görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, daha çok dünya malı edineceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada birinin ayaklarının olmadığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının olmadığını görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakların olmadığını görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayaklarının olmadığını görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments