Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalbinin olmadığını görmek

Rüyada kalbinin olmadığını görmek

Rüyada kalbinin olmadığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalet eder.

Rüyada kalbinin olmadığını gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada kalbinin olmadığını görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kalbi sökülmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, elindeki imkanların artacağına inanılır.

Rüyada kendi kalbini görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kalbinden bıçaklanmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, anne baba duaları alınacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kalbine bıçak saplamak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kalbine iğne batırmak rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalettir.

Rüyada kalbinin ağrıdığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments