Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinin olmadığını görmek

Rüyada birinin elinin olmadığını görmek

Rüyada birinin elinin olmadığını görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Rüyada birinin elinin olmadığını gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada elin olmadığını görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada elinin olmadığını görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ellerinin olmadığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada ellerinin olmadığını görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada birinin elinin olmadığını görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet eder.

Rüyada sol elinin olmadığını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada bacağın olmadığını görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine işaret eder.

Rüyada birinin dişinin olmadığını görmek hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments