Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bere görmek

Rüyada mavi bere görmek

Rüyada mavi bere görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işarettir.

Rüyada mavi bere gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanması gereken konularda anlaşma şartları kafanıza yatmadıysa vazgeçebilirsiniz.

Rüyada mavi bere görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, söylediklerinin çıkacağına delalettir.

Rüyada mavi bere takmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada bere şapka görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek beresi görmek sözlerinden çıkmayacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada asker beresi görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bere taktığını görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada gri bere görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı bere görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments