Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bere takmak

Rüyada siyah bere takmak

Rüyada siyah bere takmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, her zaman sevgi göreceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, yeni bir eve taşınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bere takmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Rüyada siyah bere takmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulur.

Rüyada başına bere takmak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bere takmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bere takmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına alamet eder.

Rüyada asker beresi takmak elinin darlığa düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bere takmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe bere takmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada siyah bere görmek sıkıntısından kurtulacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments