Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yara bere görmek

Rüyada yara bere görmek

Rüyada yara bere görmek rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Rüyada yara bere gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada kendini yara bere içinde görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulur.

Rüyada yara bere görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine inanılır.

Rüyada birini yara bere içinde görmek kazancının düşeceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri bere görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada atkı bere satın almak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bere görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine inanılır.

Rüyada bere görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, herkesin rahat edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments