Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker beresi görmek

Rüyada asker beresi görmek

Rüyada asker beresi görmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker beresi gördüyseniz:

  • Bir anlaşmazlığın giderilmesine gayret ederken tam tersine boyutlarının büyümesine sebep olabilirsiniz.

Rüyada asker beresi takmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına inanılır.

Rüyada asker beresi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada bebek beresi görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet eder.

Rüyada birini yara bere içinde görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı bere görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine inanılır.

Rüyada bere taktığını görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bere ve eldiven görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bere görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments