Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek

Rüyada yüzünün yanık olduğunu görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün yanık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada yüzünde yanık görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin yasa düşeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına inanılır.

Rüyada yüzünde yanık izi görmek kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yüzü yanık adam görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yanık insan yüzü görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü yanık görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada başkasının yanık yüzünü görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü yanık görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, her istediğini alabileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments