Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sakal görmek

Rüyada yüzünü sakal görmek

Rüyada yüzünü sakal görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sakal gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yüzünü sakal görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek ana baba sözü dinlemeye, önünün kapanacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek kalp kırmayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine tabir olunur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek maddi durumun düzeleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments