Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek içine büyük bir huzurun dolacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde sakal çıktığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine işarettir.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, her gün daha fazla dolacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments