Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayatın tadına varacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işarettir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin için neler yapabileceğine değil, sizin diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada sakal bayan görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada bayanın sakallı olduğunu görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanın sakalının çıktığını görmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir bayanı sakal görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments