Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan yüzünde sakal görmek

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, saygının hiç eksik olmayacağına, kurtuluşu bulacağına inanılır.

Rüyada bayan yüzünde sakal gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bayanı sakal görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine inanılır.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek övgü dolu sözler duyacağına, işlerin aksayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada sakal bayan görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada bayanda sakal bıyık görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada bayanda sakal çıktığını görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine inanılır.

Rüyada bayanın sakalının çıktığını görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments