Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünde sakal görmek

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek rahatının kaçacağına, kötü gidişe dur denileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünde sakal gördüyseniz:

  • Yani duygusal ilişkileriniz sizi çok mutlu edecek seviyede olabilir.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek başarılarını arttıracağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek borcunu ödeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada sakallı yüz görmek günahlarına tövbe edeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, günahların da affolacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada sakal traş olurken yüzünü kesmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü sakallı görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada kendi yüzünde sakal görmek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalettir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments