Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü kaşımak

Rüyada yüzünü kaşımak

Rüyada yüzünü kaşımak saygısını toplayacağına, gönlünün ferahlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kaşımak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada yüzünü kaşımak işlerin günden güne daha da açılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göbek kaşımak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunu kaşımak sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada vücudunu kaşımak satışların düşeceğine, geçim derdinin biteceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırt kaşımak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına inanılır.

Rüyada kendini kaşımak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, bedeninin de iyileşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı kaşımak hem verimi yükselteceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada burun kaşımak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments