Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına zeytinyağı sürmek

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz yerden bir para alabilirsiniz.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına işarettir.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, geleceğinizin güzel olacağına alamet eder.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, çok güzel günler göreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı almak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı istemek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı döktüğünü görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments