Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı yemek

Rüyada zeytinyağı yemek

Rüyada zeytinyağı yemek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı yemek gördüyseniz:

  • En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir.

Rüyada zeytinyağı yemek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı döktüğünü görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işarettir.

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, zor bir işe girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı sabunu görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet eder.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, kederlerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek sorunların kalmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada zeytinyağı görmek işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments