Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet eder.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde karanlıkta kalan bir şey olmamasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine tabir olunur.

Rüyada saça zeytinyağı sürmek rakiplerine karşı fark atacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüze zeytinyağı sürmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kişinin esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada zeytinyağı döküldüğünü görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytinyağı aldığını görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada zeytinyağı sabunu görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, başarılı bir kişi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments