Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne yumurta görmek

Rüyada yüzüne yumurta görmek

Rüyada yüzüne yumurta görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yumurta gördüyseniz:

  • Yolculuk edilmesini gerektiren veya yabancılarla ilgili iş koşulları da zaman alabilir.

Rüyada yüze yumurta görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüze yumurta sürmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına delalettir.

Rüyada yumurtayı yüze görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne yumurta görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ yumurtanın sarısını görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtayı birine vermek nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kabuklu yumurta görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, başarı için fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments