Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtayı yüze görmek

Rüyada yumurtayı yüze görmek

Rüyada yumurtayı yüze görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı yüze gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada yumurtayı yüze görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze yumurta sürmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, dualarına karşılık alacağına, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada yüze yumurta görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalettir.

Rüyada yüzüne yumurta görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sucuk ve yumurta görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, evlerine dünürcü geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sofrada yumurta görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments