Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pudra rengi görmek

Rüyada pudra rengi görmek

Rüyada pudra rengi görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok büyük bir acı duyacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulur.

Rüyada pudra rengi gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada pudra rengi elbise giymek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pudra rengi görmek kazançlı bir döneme girileceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada pembe pudra görmek üzüntü yaşamaya, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına alamet eder.

Rüyada pudra pembesi görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada yüze pudra sürmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne pudra sürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüne pudra görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze pudra görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments