Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon sürmek

Rüyada limon sürmek

Rüyada limon sürmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada limon sürmek gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada yüzüne limon sürmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon sürmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalet eder.

Rüyada saça limon sürmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Rüyada vücuda limon sürmek aileye büyük bir ev alınacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, mülkiyetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada portakal ve limon görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada limon ağacı çiçeği görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada limon dilimlemek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, iyilik bulacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada limon kaynatmak kendine döneceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments