Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kezzapla yanmak

Rüyada kezzapla yanmak

Rüyada kezzapla yanmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kezzapla yanmak gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada kezzapla yanmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada yüze kezzap atmak hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek mesleğine dört elle sarılacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kezzap atmak işsizlerin iş sahibi olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına inanılır.

Rüyada ateşte yanmak enerjisini toplayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratı yanmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada eteği yanmak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, şükrederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada eli yanmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments