Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze kezzap atmak

Rüyada yüze kezzap atmak

Rüyada yüze kezzap atmak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, güzel günler için çalışılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze kezzap atmak gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada yüze kezzap atmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kezzap atmak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, aileden ayrı kalınacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada yüzüne kezzap atıldığını görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına yorulur.

Rüyada kezzapla yanmak geçim derdine düşmeyeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada yüze su atmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada yüzüne su atmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, adının her yerde geçeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yüze toprak atmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze jilet atmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments