Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık havuzu görmek

Rüyada balık havuzu görmek

Rüyada balık havuzu görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, keyfin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık havuzu gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada havuzda canlı balık görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balık dolu havuza düşmek hasta olanlar için şifa bulmaya, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına yorulur.

Rüyada havuzda balık yakalamak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde balık görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzu içinde balık görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda balık tutmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Rüyada havuzdan balık yakalamak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments