Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzun içinde balıklar görmek

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde balıklar gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada havuzu içinde balık görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuz içinde balık görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cami içinde havuz görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada odanın içinde havuz görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Rüyada denizin içinde havuz görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments