Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzu içinde balık görmek

Rüyada havuzu içinde balık görmek

Rüyada havuzu içinde balık görmek işsiz kalmaya, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada havuzu içinde balık gördüyseniz:

  • Kişisel ilerlemenize faydası olmayacak alışkanlıkları bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, işlerin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada havuzu içinde balık görmek çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada havuz içinde balık görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına tabir olunur.

Rüyada havuz içinde su görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuz içinde olmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada havuzun içinde fare görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada havuzun içinde at görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments