Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda balık tutmak

Rüyada havuzda balık tutmak

Rüyada havuzda balık tutmak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada havuzda balık tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına göz gezdirmeniz aradığınız desteği bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada havuzda balık tutmak büyük başarıların göğüsleneceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada havuzdan balık tutmak aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, maddi yükünün artacağına inanılır.

Rüyada havuz balık tutmak kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına inanılır.

Rüyada havuz balık görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzu içinde balık görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda canlı balık görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments