Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz içinde balık görmek

Rüyada havuz içinde balık görmek

Rüyada havuz içinde balık görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada havuz içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı şeyler size sıkıntı verdiği için kafanızda çılgınca planlar yapabilirsiniz.

Rüyada havuzun içinde balıklar görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, küslükleri bitireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada havuz içinde balık görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada havuzu içinde balık görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına yorulur.

Rüyada havuz içinde öpüşmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde havuzda yüzmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde nefes almak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments