Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan balık yakalamak

Rüyada havuzdan balık yakalamak

Rüyada havuzdan balık yakalamak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzdan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler yakınınızdaki bir kişiyle sorunlarınızı da etkileyebilir.

Rüyada havuzdan balık yakalamak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda balık yakalamak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulur.

Rüyada mavi balık yakalamak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizden büyük balık yakalamak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık yakalamak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük balık yakaladığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada büyük balık yakalamak günlerini hastanede geçireceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı balık yakalamak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments