Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda balık yakalamak

Rüyada havuzda balık yakalamak

Rüyada havuzda balık yakalamak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, zor bir işe girileceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzda balık yakalamak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada havuzda balık yakalamak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Rüyada havuzdan balık yakalamak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı balık yakalamak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığı yakalamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde balık yakalamak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde elle balık yakalamak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elle balık yakalamak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments