Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüy çıktığını görmek

Rüyada tüy çıktığını görmek

Rüyada tüy çıktığını görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, şansının açık olacağına delalet eder.

Rüyada tüy çıktığını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada tüy çıktığını görmek ruhen rahatlığa erileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde tüy çıktığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, devlete hizmet etmeye delalettir.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada tüylü fare görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüy temizlemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada tüylü insan görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments