Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nokta sıktığını görmek

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, tatsızlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah nokta sıktığını gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada siyah nokta sıktığını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, ferah bir döneme girileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah nokta görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine inanılır.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatın düzene gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, yolunun açılacağına yorulur.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak işlerinden belirsizlik olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments