Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nokta görmek

Rüyada siyah nokta görmek

Rüyada siyah nokta görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah nokta gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah nokta görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek hatalarından erken döneceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, umutlarının kırılacağına delalettir.

Rüyada burunda siyah nokta görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah nokta temizlemek zamanının boşa gideceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments