Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nokta patlatmak

Rüyada siyah nokta patlatmak

Rüyada siyah nokta patlatmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada siyah nokta patlatmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi ilerlesin.

Rüyada siyah nokta patlatmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada siyah nokta sıkmak yüceltileceği sözler duyacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Rüyada siyah nokta temizlemek örnek insan olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments