Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah nokta sıkmak

Rüyada siyah nokta sıkmak

Rüyada siyah nokta sıkmak alim ve bilge insan olacağına, darda kalacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah nokta sıkmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde siyah nokta sıkmak zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada siyah nokta sıkmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların kalmayacağına, rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzündeki siyah noktaları sıkmak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah nokta temizlemek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments