Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sim görmek

Rüyada sim görmek

Rüyada sim görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, eksiklerinin farkına varacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sim gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Rüyada simli ruj görmek rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Rüyada sim kart görmek geleceğine bakacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli ayakkabı görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Rüyada saçta sim görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada simurg görmek sorunlarının artacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada simli taş görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada simli halı görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simli oje sürmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, tabiri caizse can bulacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments