Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde saç çıktığını görmek

Rüyada yüzünde saç çıktığını görmek

Rüyada yüzünde saç çıktığını görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde saç çıktığını gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada yüzünde saç çıktığını görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, zorlukların geride kalacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde tüy çıktığını görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde ben çıktığını görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments