Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kazançlı işlere gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı huzursuzluklarınız varsa dile getirmeyin.

Rüyada yüzünde siyah kıl çıktığını görmek zorlukların yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzümde kıl çıktığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, güç alacağına rivayet eder.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde kıllar çıktığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünde kıl çıktığını görmek dualarının karşılığını göreceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Rüyada bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , yükseleceğine, atılım yapacağına işarettir.

Rüyada kolda kıl çıktığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments