Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, dualarının gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada yüzünde çiçek çıktığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada su çiçeği çıktığını görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda su çiçeği çıktığını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet eder.

Rüyada kadının yüzünde kıl çıktığını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde sakal çıktığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, yeni yollara girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments