Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir parça et görmek

Rüyada bir parça et görmek

Rüyada bir parça et görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir parça et gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada et parçası tükürmek anne baba duaları alınacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağızda et parçası görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına alamet eder.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünde et parçası görmek şaşkın olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et parçası kusmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada ağzında et parçası görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki parça et görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta et parçası görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments